Om Look Good Feel Better

Look Good Feel Better er en humanitær forening, der afholder gratis hudpleje- og makeupkurser for kvinder i ambulant behandling for kræft. Alle, der deltager i et Look Good Feel Better kursus, modtager gratis en toilettaske med 16 forskellige hudpleje- og makeupprodukter doneret af kosmetikbranchen. I løbet af de 2 timer, som kurset varer anvendes produkterne i taskerne. Efter kurset får man tasken med produkter med hjem, så man kan få glæde af dem efterfølgende.

Mange kvinder udtaler på kurserne, at de ønsker at leve så normal en tilværelse som overhovedet muligt på trods af deres kræftsygdom. Efter at have deltaget på et Look Good Feel Better kursus siger mange, at de føler sig bedre rustet til at genfinde den kvinde, de er og til at bevare en følelse af normalitet i deres tilværelse.

Vi lægger stor vægt på, at kurserne skal foregå under hyggelige og afslappede former, og at der også er mulighed for at udveksle erfaringer med kvinder i samme situation som en selv. På denne måde kan kurset være et frirum med plads til grin og smil. Der er plads til 12 deltagere på hvert kursus.

Vores video

Hvad er Look Good Feel Better?

Hvem er vi ?

Susanne Challe

Look Good Feel Better ledes i det daglige af:
Sekretariatsleder Susanne Challe

Bestyrelsen består af:
Formand Rie Munk
Næstformand Annette H. Danielsen, E. Sæther A/S
Bestyrelsesmedlem Sonja Christensen, L’Oréal Danmark A/S
Bestyrelsesmedlem Lizette Leholt, Estée Lauder Cosmetics A/S
Bestyrelsesmedlem Camilla Kumar, Beiersdorf A/S
Bestyrelsesmedlem Britt Carlsson, Scandinavian Cosmetics A/S

Æresmedlem af foreningen:
Helle Busch Gammelgaard

 

Rie Munk, Bestyrelsesformand Look Good Feel Better

Rie Munk

Annette Holberg, Næstformand Look Good Feel Better
Annette Holberg
Lizette Leholt, Bestyrelsesmedlem Look Good Feel Better
Lizette Leholt
Britt Carlsson, Bestyrelsesmedlem Look Good Feel Better

Britt Carlsson

Sonja Christensen, Bestyrelsesmedlem Look Good Feel Better

Sonja Christensen

Camilla Kumar, Bestyrelsesmedlem Look Good Feel Better
Camilla Kumar
Helle Busch Gammelgaard, Æresmedlem i bestyrelsen, Look Good Feel Better

Helle Busch Gammelgaard

Medlemsmærker

At være frivillig

Look Good Feel Betters store aktiv er vores mange frivillige undervisere på kurserne. Det er dem der gør kurserne levende, sjove og omsorgsfulde. Alle konsulenterne har en relevant faglig baggrund og hjertet på rette sted.

Hvis du ønsker at blive frivillig konsulent på et af vores 11 kursussteder, skal du kunne undervise deltagerne ude på kurserne. Derudover skal du have en baggrund fra kosmetikbranchen, enten fra detailhandlen, eller som kosmetolog/make-up artist. Du kan selv vælge hvor ofte du vil deltage, men skal forvente at bruge 3 timer pr. gang du melder dig. Der vil være 1 times forberedelse samt 2 timers undervisning. Kom og vær med til at gøre en forskel for kvinder i ambulant behandling for kræft. Det er både givende for dem og for dig.

Send en mail til sekretariatsleder Susanne Challe på susanne@lookgoodfeelbetter.dk og hør mere om det at være frivillig hos Look Good Feel Better.

Frivillige konsulenter udtaler

“For ca. 13 år siden startede jeg, som frivillig konsulent for Look Good Feel Better på OUH og hver 3. tirsdag møder jeg 12 fantastisk dejlige kvinder, som forventningsfuld møder op for at få en god oplevelse og gode tips til at blive smukke i en svær tid: Et frikvarter hvor de glemmer sygdommen et par timer, som flere fortæller, når de smukke går fra kurset.

I starten er der nogle gange lidt stille, men når først vi starter, går snakken livligt, og alle hygger sig, der bliver grinet, og arbejdet koncentreret med at lære, og efterhånden som tiden går har alle fået renset og plejet huden, har lagt en flot makeup og lært hvordan man tegner bryn, hvis man har mistet dem. Det er et vigtigt punkt, som vækker begejstring hver gang.

Disse tirsdage ser jeg frem til hver gang, det er fantastisk at se den glæde og begejstring disse skønne kvinder viser: Jeg føler at jeg er med til at gøre en forskel: at få lov til at være med til at give dem en flot taske med hjem og et smil på læben. Selv er jeg høj resten af dagen.”

Odense Universitetshospital, Inge Holmegaard

“Jeg sad en forårs eftermiddag til en hyggelig fødselsdag og snakkede med en spændende kvinde, der lige som jeg selv, havde valgt at stoppe med at arbejde – for at udfordre et nyt kapitel i livet. Naturligt faldt snakken på de mange nye muligheder, der lå foran os begge, nu når vi ikke længere skulle op til en 8 timers lang arbejdsdag.

Pludselig fortalte Bente, som kvinder hedder, at hun netop var startet som underviser i foreningen Look Good Feel Better! Hun berettede om de positive oplevelser, hun havde haft, selvom det er meget syge kræftramte kvinder, hun underviste.

Jeg brugte efterfølgende noget tid på at overveje, om det her måske netop var den udfordring, jeg havde brug for. Hvor jeg kunne give noget af den erfaring jeg har fra mine mange år i medicinalbranchen – som underviser blandt læger, sygeplejersker og apotekspersonale – videre.

Jeg har nu været tilknyttet Foreningen i 3,5 år, og jeg har oplevet de sejeste kvinder, der i løbet af undervisningen blomstrer op i takt med at make-up’en gør, at de pludselig ser sig selv ”som de var” før sygdommen satte ind. Timerne flyver af sted, der er en helt fantastisk stemning – alle slapper af, og nyder at arbejde med de skønne hudpleje- og makeupprodukter, som vores sponsorer donerer. Kvinderne får vist en del teknikker, så de efterfølgende selv kan tegne f.eks. øjenbryn op samt dække de hudforandringer, de måske har fået. De lærer diverse små tricks, der giver huden en særlig glans og udstråling.

Jeg håber at kunne undervise i mange år endnu. Jeg føler, at jeg gør en forskel, men også at jeg får en masse energi og et mere positivt syn på tilværelsen. Så trods det, at det er alvorligt syge kvinder vi møder, er der en tro og håb på livet – og en ydmyghed overfor tilværelsen. Virkelig noget vi alle kan lære af.”

København,
Ingelise Kragh

Tal & Fakta

Look Good Feel Better har sin oprindelse i USA i 1987. Siden er andre lande blevet inspireret til at oprette deres nationale Look Good Feel Better foreninger. Look Good Feel Better programmet findes i dag i 26 lande og mere end 2 mio. personer, har på verdensplan, deltaget på et Look Good Feel Better kursus.

I 2019 afholdt Look Good Feel Better 114 kurser fordelt på 10 kursussteder. Her deltog ialt 1.341 kvinder med kræft. I 2020 og 2021 har mange kurser været aflyst pg.a. Corona og er derfor ikke retvisende år.

Vi har mere end 80 frivillige konsulenter, der afholder Look Good Feel Better kurserne i hele landet. Konsulenterne har alle en eller anden erfaring med kosmetikbranchen og har derudover alle hjertet på det rette sted. Derudover har vi et trofast team af frivillige, der hjælper med at pakke tasker på kontoret i Farum.

De 17 mærker, der alle er medlem af Kosmetik- og Hygiejnebranchen, støtter både økonomisk og donerer produkter til vores kurser. Der pakkes hvert år mere end 21.000 produkter i vores toilettasker til glæde for rigtig mange kvinder med kræft.

De 6 kosmetikvirksomheder, som står bag de 18 mærker, støtter ligeledes med medlemskontingent. Det drejer sig om følgende virksomheder:

Beiersdorf A/S
Scandinavian Cosmetics
Estée Lauder Cosmetics A/S
Grænn A/S
L’Oreal Danmark A/S
Sæther A/S

Sponsorer

Udover de 6 medlemsvirksomheder, der støtter med økonomi og donerer gratis produkter fra 17 mærker, får vi også hjælp fra mange gode virksomheder, der ønsker at hjælpe os så vi kan hjælpe andre.

Herlev Hospital

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Herlev Hospital.

Kurserne afholdes kl. 14.00-16.00

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
28. maj 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
6. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
20. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
3. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
17. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
1. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
15. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
29. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
12. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev
26. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Herlev
Herlev Hospital, Herlev

København

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Scandic Copenhagen.

Kurserne afholdes kl. 14-16

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
13. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i København
København, København V
10. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i København
København, København V
22. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i København
København, København V
19. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i København
København, København V

Aalborg Universitetshospital

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better kursus i Aalborg, der foregår på Aalborg Universitetshospital, Onkologisk Dagafsnit, Pavillonen

FIND VEJ: Adressen er Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg. Indgang i den sorte bygning ud mod Hobrovej. Følg gangen lige ud, mødelokalet ligger i bunden til højre

Kurserne afholdes kl. 14-16

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud, så en anden kan få mulighed for at deltage.

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
27. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Aalborg
Aalborg Universitetshospital – Onkologisk Dagsafsnit, Pavillonen, Aalborg
10. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Aalborg
Aalborg Universitetshospital – Onkologisk Dagsafsnit, Pavillonen, Aalborg
1. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Aalborg
Aalborg Universitetshospital – Onkologisk Dagsafsnit, Pavillonen, Aalborg
22. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Aalborg
Aalborg Universitetshospital – Onkologisk Dagsafsnit, Pavillonen, Aalborg
26. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Aalborg
Aalborg Universitetshospital – Onkologisk Dagsafsnit, Pavillonen, Aalborg

Frivilligcenter Hillerød

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Frivilligcenter i Hillerød.

Kurserne afholdes kl. 13-15

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
27. august 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus i Hillerød
Frivilligcenter Hillerød, Hillerød
8. oktober 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus i Hillerød
Frivilligcenter Hillerød, Hillerød
3. december 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus i Hillerød
Frivilligcenter Hillerød, Hillerød

Roskilde

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better i Roskilde.

Kurserne afholdes kl. 13-15

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
12. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Roskilde
Scandic Roskilde, Roskilde
16. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Roskilde
Scandic Roskilde, Roskilde
14. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Roskilde
Scandic Roskilde, Roskilde
11. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Roskilde
Scandic Roskilde, Roskilde

Ringsted

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Scandic i Ringsted.

Kurserne afholdes kl. 14-16

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
26. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Ringsted
Scandic Ringsted, Ringsted
9. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Ringsted
Scandic Ringsted, Ringsted
11. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Ringsted
Scandic Ringsted, Ringsted

Odense Universitetshospital

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på patienthotellet ved Odense universitetshospital.

Kurserne afholdes kl. 12.30-14.30

Tilmelding

Ønsker du yderligere information eller at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus, bedes du henvende dig til sekretæren i Grønnegården, R ambulatoriet eller ringe på telefon 65 41 45 30 eller 65 41 52 29.
Tilmelding og afbud kan ske på alle hverdage.
Hvis du er forhindret i at deltage i det kursus, du har tilmeldt dig, så husk at melde afbud, så en anden kan få mulighed for at deltage

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
28. maj 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense
6. august 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense
3. september 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense
24. september 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense
8. oktober 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense
5. november 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense
3. december 2024
12:30 - 14:30
Look Good Feel Better kursus i Odense
Patienthotellet ved Odense Universitetshospital, Odense

Vejle Sygehus

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Vejle Sygehus.

Kurserne afholdes kl. 14-16

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
21. maj 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle
13. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle
3. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle
24. september 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle
22. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle
12. november 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle
3. december 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Vejle
Vejle Sygehus – hovedindgangen, Vejle

Aarhus Impact

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på hos Impact i Aarhus.

Kurserne afholdes kl. 13.00-15.00

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
5. august 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus hos Impact i Aarhus
Aarhus Impact, Aarhus
26. august 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus hos Impact i Aarhus
Aarhus Impact, Aarhus
16. september 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus hos Impact i Aarhus
Aarhus Impact, Aarhus
30. september 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus hos Impact i Aarhus
Aarhus Impact, Aarhus
28. oktober 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus hos Impact i Aarhus
Aarhus Impact, Aarhus

Varna Palæet i Aarhus

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Varna Palæet i Aarhus.

Kurserne afholdes kl. 13.00-15.00

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
27. maj 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus i Aarhus
Aarhus – Varna Palæet, Aarhus

Aarhus Impact

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better på Scandic Aarhus City.

Kurserne afholdes kl. 13.00-15.00

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Ingen kommende kurser

HUSET I RO i Ikast

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better i Ikast, der afholdes i de smukkeste omgivelser i HUSET I RO.

Kurserne afholdes kl. 13-15

Tilmelding

Ønsker at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
20. august 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus i Ikast
Ikast, Huset_I_Ro, Ikast
5. november 2024
13:00 - 15:00
Look Good Feel Better kursus i Ikast
Ikast, Huset_I_Ro, Ikast

Wellness & Beauty by Thora Blomsterberg

Når du deltager på et Look Good Feel Better kursus lærer du at pleje din hud og lægge en pæn dagsmakeup. Vi arbejder med at mindske de synlige bivirkninger ved din kræftbehandling. Der vil være tid til at tale om stort og småt med dine medkursister. Kurset varer i 2 timer. Det er gratis og du får en fin toilettaske fyldt med hudpleje- og kosmetikprodukter med hjem. Velkommen til Look Good Feel Better i Sønderborg.

Kurserne afholdes kl. 14-16.

Tilmelding

Ønsker du at reservere en plads på et Look Good Feel Better kursus kan du selv tilmelde dig ved at klikke på den pågældende dato nedenfor. Vi beder kun om navn, email-adresse og mobilnr.

Afmelding

Er du forhindret i at deltage så husk at melde afbud på dette link, så en anden kan få mulighed for at deltage.

 

Kommende kurser

Tidspunkt Kursus
27. august 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Sønderborg
Wellness & Beauty, by Thora Blomsterberg i Sønderborg, Sønderborg
29. oktober 2024
14:00 - 16:00
Look Good Feel Better kursus i Sønderborg
Wellness & Beauty, by Thora Blomsterberg i Sønderborg, Sønderborg

Look Good Feel Better-rosen

Look Good Feel Better har fået opkaldt en rose efter sig. Den smukke dybtrøde rose er plantet i mange offentlige parker og i mange private haver. Rosen er et smukt symbol på Look Good Feel Betters humanitære arbejde for kvinder i ambulant behandling for kræft.

Look Good Feel Better rosen har en smuk rød farve, et mørkegrønt skinnende løv og bliver 80 til 100 cm. høj. Den er tæt og busket og meget hårdfør og sund. Rosen er velegnet til at plante i krukker men også i bede. Look Good Feel Better rosen kan købes hos alle velassorterede planteskoler over hele landet.