Det er så dejligt nu at kunne fortælle at vores gode venskab med House og Christine og Toftild Alternativt Hår er blevet endnu stærkere. Begge virksomheder hjælper med gode råd her på siden og har uddannet vores konsulenter i at kunne hjælpe jer, så parykken eller tørklædet kommer til at sidde rigtigt. Så fremover vil I kunne få gode råd omkring paryk og hovedbeklædning på vores kurser. Vi arbejder stadig primært med hudpleje og makeup, men føler at der er et behov for at I får rundet det hele af med at få sat parykken rigtigt eller iføre jer et smukt stykke hovedbeklædning. I toilettasken, som I får med hjem efter kurset, får I nu også en lækker arganolie (til parykhår, eget hår, hovedbund eller negle) og et smukt pandebånd, der kan omdannes til en lækker hue. Vi er SÅ glade for at vi fremover kan glæde jer endnu mere ude på kurserne.

I kan læse mere om Toftild Alternativt Hår her og Christine Headwear her