Husk at du nu kan tilmelde dig vores Look Good Feel Better kurser online. Hvis du gerne vil deltage i et kursus i 2022 kan du tilmelde dig her på hjemmesiden under kurser. Vælg dit ønskede kursussted og find den dato hvor du gerne vil med. Klik på linket og følg anvisningerne. Kurset er ganske gratis og er som altid et tilbud til alle kvinder i behandling for alle former for kræft. Du kan deltage uanset om du har mistet håret eller ej. Look Good Feel Better kurset varer ca. 2 timer og du får en lækker toilettaske med hjem med 18 produkter indenfor hudpleje, kosmetik og hovedbeklædning.

Lige nu er Aalborg og Odense undtaget online-tilmeldingen, så her må du tage direkte kontakt til Kræftrådgivningen i Aalborg og Odense Universitetshospital. Læs mere om dette under de enkelte kurser.

Skynd dig at tilmelde dig, der bliver hurtigt fyldt op på kurserne. Og husk at melde fra hvis du bliver forhindret så en anden kan få glæde af kurset.