ENDELIG lykkedes det igen at afholde fysiske Look Good Feel Better kurser. Vi har i denne uge været i gang i Aarhus, Herlev, Odense og Vejle og i næste uge følger flere kursussteder trop.

Vi har med få undtagelser været lukket ned i 1,5 år. Det har været hårdt for foreningen, alle vores frivillige som brænder for at hjælpe og ikke mindst for alle de kvinder med kræft, der har brug for råd og vejledning omkring deres udseende.

Det er SÅ givende at kunne forkæle og glæde andre mennesker, der står i en svær periode i livet. Vi har naturligvis været i gang online, men det at kunne se hinanden i øjnene og mærke glæden ved at være sammen med andre i samme situation gør en verden til forskel. Vi elsker simpelt hen at hjælpe alle jer, der har lyst til at komme på et Look Good Feel Better kursus.

VELKOMMEN TILBAGE ❤️❤️❤️❤️